Smykkeværksted i hjertet af Vejle

Drømmen om at åbne sin egen butik med tilhørende værksted, blev i 2017 en realitet for Aram. Butikken er beliggende i hjertet af Vejle gågade, med fokus på nordisk stil og design.

Med stor variation af forskellige brands, såsom Gant, Lund Copenhagen, NOA og vores egne håndlavet smykker, AramSmykker, kategoriseres butikken som en multibrand butik.

Med mange generationers erfaring med i tasken, og med sikrede og langvarige tætte forhold med vores leverandører verden over kan vi med sikkerhed forsikre om de bedste priser og kvalitet. Med eget værksted i baglokalerne, har du mulighed for at få specialfremstillet dit eget smykke, hvor du blandt andet kan overvære processen fra nedsmeltning af materialet til det færdige produkt. For at sikre vores kunders tilfredshed, tilbyder vi at lave en 3D tegning af det ønkede færdige produkt - Så fortvivlsen ikke melder sig undervejs i processen. Læs mere om at designe selv.

Læs mere om os

Vores historie

Vores historie

Smykkekunsten har været i familien i mange år, præcis 6 generationer tilbage - Hvor nuværende ejer Arams tip-tip oldefar arbejdede på et værksted på en større guld fabrik tilbage...

Læs mere
GIA Certifikeret

GIA Certifikeret

Vi er stolte over at kunne tilbyde nøje udvalgte diamanter der er sorteret og certifikeret af GIA, som er den førende Non-profit...

Læs mere